Despre noi

You are here: Home » Despre noi

SC Statii de Spalare Vagoane Cisterna CFRSSVAC  SA Ploiesti

cfr poze (1)

Insolventa, incheiere emisa de Tribunalul Prahova in data de 14.10.2016-Dosar nr.6021/105/2016

SC CFRSSVAC SA este o societate pe actiuni cu capital privat, integral romanesc, infiintata ca Filiala a SNTFM CFR MARFA SA, in anul 1999 si isi desfasoara activitatea  la sectiile sale astfel:

  • Sectia Ghighiu– loc.Ploiesti, str. Ghighiului, nr.51,  jud. Prahova
  • Sectia  Bradu– loc.Pitesti, str. Petrochimistilor,  nr.127,  jud. Arges

           Obiectele de activitate desfasurate, sunt autorizate de: Autoritatea Feroviara Romana, Agentia de Protectie a Mediului, Administratia Nationala”Apele Romane”, Inspectoratul Teritorial de Munca, Directia Sanitar-Veterinara.

Societatea este certificata ISO 9001:2015 si ISO 14001:2015, iar pentru serviciile prestate, se acorda garantie si se emit certificate de calitate/ declaratii de conformitate.

          SC CFRSSVAC SA are experienta in desfasurarea obiectelor de activitate autorizate si pentru aceasta se folosesc tehnologii adecvate in continua optimizare precum si instalatii,aparate si dispozitive performante.

          Principiile de baza ale SC CFRSSVAC SA sunt:

  • – Asigurarea si garantarea calitatii serviciilor si produselor furnizate in acord cu cerintele specificate in prevederile legale si interne in vigoare,respectand clauzele contractuale incheiate cu clientii;
  • – Obtinerea unei imagini bune dovedite prin profesionalism si promptitudine in solutionarea tuturor problemelor,inclusiv cele referitoare la calitate si mediu;.
  • – Calitatea si seriozitatea in relatiile de parteneriat cu toate partile interesate in vederea castigarii si mentinerii pe piata a serviciilor si produselor oferite de societatea noastra;
  • – Asigurarea conditiilor optime de lucru in vederea obtinerii de servicii si produse de calitate.

        Conducerea SC CFRSSVAC SA a adoptat o strategie pe termen mediu, prin aplicarea careia societatea isi va crea independenta extinsa in desfasurarea obiectelor de activitate principale (apa epurata, energie electrica).

Show Comments